برگزاری کارگاه آموزشی با عنوان ' آشنایی با هرم غذایی ' در کارخانه کیان تایر شهرستان اسلامشهر
واحد بهداشت خانواده (بهبود تغذیه جامعه) شبكه بهداشت و درمان اسلامشهر در راستای برنامه های این واحد كارگاه آموزشي با عنوان 'آشنایی با هرم غذایی ' برگزار كرد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، این کارگاه که شنبه ۱۱ آبان ۹۸ ویژه کارکنان کارخانه کیان تایر و در سالن اجتماعات شرکت برگزار شد سارا فهیمی، کارشناس تغذیه شبکه نکات مهمی در خصوص آشنایی با گروههای اصلی مواد غذایی، اصول تغذیه صحیح و.... ارائه کرد.
فهیمی در خصوص مطالب بیانشده ابراز داشت: در الگوی هرم غذایی استفاده از غذاهای متنوع و گوناگون تأکید شده تا بدن تمامی مواد مغذی موردنیاز خود را دریافت کرده و درعینحال به مقدار کالری مصرفشده و بالطبع پیشگیری از اضافهوزن و چاقی دقت شود.
خبر: زینب ایمانی
ارسال به دوستان